L-kullet
                                                                          Født: 2. desember 2006
                                       INT. ADRK/VDH.CH ES`08 AD BH SCHH3 IPO3 Amigo vom Schwaiger Wappen 
                                                   S VCH AB AD B BH LP1 LP2 KORAD SL1 RRP2 Knertebo`s Fancy

        Navn HD-status AA-status Øyelysning             Mentaltester     Bruks-lp-div.annet       Utstilling
Look Who`s Funny "Fanny"      A            A     FRI MH m/godkjent skudd
Godkjent FA
KORAD 486p
Sosiale brister
BIR-valpeshow. 3 x 1.pris 
og LP1. 1.pris i kl 2 og opprykk til kl 3. Godkänd intredesprov til Försvarsmakten
Uppflytt lägre spor, godkjent utholdenhetsprøve AD
CK 3.btk
Lübeck Lightning "Freja"      B      A     FRI MH m/godkjent skudd
GJennomført FA
KORAD 422p
Sosiale brister
BIR,BIS3-valpeshow
Uppflytt lägre spår
 
Look who`s Popsy "Zola"      B      A     FRI MH m/godkjent skudd
Godkjent FA
KORAD 369p
Aktiv familiehund 1jk
Look Who`s Talking "Bizzie"      B      A     FRI MH m/godkjent skudd
Godkjent FA
KORAD 454p
Sosiale brister
Bronsemerket LP 1jk3jkk
Look Who`s Tiny  "Tiny"      A      A     FRI MH m/godkjent skudd
Gjennomført FA
Godkjent mentaldel Korning 336p, ikke godkjent eksteriør pga mangel P2
Periodevis sosiale brister
Avlivd 3,5 år gammel grunnet levershunt
Bronsemerket LP
Godkjent utholdenhetsprøve AD
1jk3jkk
Look Who`s Walking "Chilli"      A      A     FRI MH m/godkjent skudd
Godkjent FA
Sosiale brister
Bronsemerket LP  
Look Who`s Naughty "Aiko"      B      A     FRI MH m/godkjent skudd
Godkjent FA
Godkjent mentaldel Korning 529p, ikke godkjent eksteriør pga utviklet skjevt bitt
Tidvis sosiale brister
Hunden har Epilepsi
B-godkjent ettersøk NRH
Bronsemerket LP
BIM-valpeshow
1jk4jkk
Look Who`s Busy "Ronja"      B      A     FRI MH m/godkjent skudd
Godkjent FA
KORAD 471p
BIR,BIG,BIS4-valpeshow
Godkjent Ferdselsprøve BH
1jk2jkkHP
1auk3aukkCK
Little Fantasy "Taxi"      B      A     FRI Brutt MH første gang
MH m/godkjent skudd 2.gang
Godkjent FA
Brutt Korning ved håndtering, godkjent eksteriørbeskrivning.
Sosiale brister med islett av aggresjon
Bronsemerket LP. Godkjent anlagsprov og 1.pris i åpen klasse Viltspor. 2jk
 

Oppdatert 27.april 2008:
Da har vi vært på MH-beskrivning i Sverige, og kan konstatere at atter en gang har alle våre fantastiske valpekjøpere stilt opp med sine Knerteboere. Helt fantastisk :)........alle 9 damene møtte opp med sine eiere:):)
Samtlige hunder gikk igjennom testen med max på skudd, med unntak av Taxi som vi gikk inn og brøt. Hun fikk mg bra på hilsning og kontakt, litt lav på håndtering og mg bra på lekelyst. Men av en eller annen årsak likte hun ikke testlederen. På en test som dette får man ikke gå inn å korrigere hunden for uønsket oppførsel, og det var jo det Taxi gjorde. Istedenfor at hun da får "løsning" på at et der helt greit å bjeffe og å være dust, sa jeg at det er bare å bryte. Camilla var selvsagt helt enig. At hun ville gått igjennom testen tror vi nok, men et sted går grensa for dustete oppførsel.....det skal verken hund eller eier behøve å utsettes for. Og når man da ikke har muligheten til å korrigere, ville nok testen kanskje vært preget av gjennomgående dustet oppførsel, hvem vet, da er det  bedre å bryte og få gjøre den om igjen. Men, sånn var det. Så lenge vi brøt, har hun en sjanse til. Tiden får vise hva Taxi egentlig vil :). En hund fikk i følge protokollen diskvalifiserende feil på skrammel, da denne ikke gikk inn i tide. I etterkant ser man jo ulempen med at eier ikke er samme som fører, noe som da denne gangen ble helt feil. Godt man har alt på film med beskriverens kommentarer, så ser man og hører hva som egentlig skjedde. Skramlet går, hunden viker ikke blikket, stirrer på skrammelet og går ned til eieren. Når da hunden ble hentet var den uberørt med max avreaksjon og ingen gjenstående redsel.  Beskriveren får jo aldri satt kryss i ruta på annet enn det denne har sett, så protokollen er riktig ihht til hva som ble utført. Så, da er man en erfaring rikere på at ikke alltid det man utfører blir det beste Men, denne gjerningen utført med tanke på å hjelpe en altfor nervøs fører :):):).
Ellers fikk vi godt skussmål for temperamentet til hundene. Glade og blide hunder med masse lekelyst og jaktlyst, flotte avreaksjoner og gjennomgående lite gjenstående redsel. Dog bør det arbeides litt mer med den sosiale biten, da , med noen unntak, ingen av hundene var direkte påtrengene. Skuddfastheten var upåklagelig.......det er en deilig feeling :).

7 av 9 fikk godkjent funksjonsanalyse 29.august 2009, 2 underkjent på mot men gjennomført og skuddfaste. Alle i kullet fikk max på jakt og gripende. 
På Korning i Sverige fikk 5 stk godkjent tittelen KORAD , mens vi brøt 1 samt at 2 ikke godkjent eksteriør pga utviklet skjevt bitt og en manglet P2 oppe. 1 ikke testet/beskrevet. Altså 7 av 8 godkjent mentaldel.

Kullet i sin helhet gir et meget solid inntrykk på papiret, men anbefales ikke videre i avl pga de sosiale bristene og ikke minst pga Epilepsien som den ene  hunden har. Solide brukshunder ligger i de fleste med arbeidsvilje og drifter.

Anne-Marit og GeirOppdatert 6.mars 2008
Hurra, Zola er også HD og AA-fri. Endelig kom det resultater etter 4 ukers venting. Så nå er Zola  fri hun også som alle sine kullsøsken ......HURRA!!  HELFRITT KULL PÅ ALT!!!!................Fancy og Amigo har levert et knallbra resultat på øyer og ledd, mer er det ikke å si om det :):):).........og sola skinner ennå mer i Båstad idag................:) Fnis!!...nå er vi kjempestolte.. TUSEN TAKK TIL ALLE VALPEKJØPERE SOM STILLER OPP MED SINE HUNDER.................igjen, uten dere ingen resultater på Knertebo. Tusen tusen takk alles sammen!!!!!!! 
Anne-Marit, Geir og flokken

 

Oppdatert 21.februar 2008:
Fanny har nå fått avlest sine bilder og hun ble fri fram og bak hun også , helt fantastisk. Zola sine bilder har blitt borte i posten og har aldri ankommet NKK. Kommer de ikke til rette må de ta røntgen på nytt....surt, men sånn er det. Vi krysser fingrene for at det blir et bra sisteresulatat også :)

Oppdatert 20.februar 2008
HURRA...........Tiny er øyelyst FRI.......Da er hele Fancy sitt første kull øyelyst fritt. Gjett om vi er glade og ikke minst stolte over å få et kull på 9 valper øyelyst fritt!!!!!!!

Oppdatert 14.februar 2008
I dag fikk vi beskjed fra Fanny i Edsbyn at hun er øyelyst fri, og at røntgen så bra ut.....vi venter på avlesningen til Zola, og siste øyelysning ut blir Tiny , time er bestilt.....Og da skal hele kullet være røntget og øyelyst............kan man ha bedre valpekjøpere??
NEPPE!!!!!
En stor gratulasjon sendes også til Kristina og Pelle i Edsbyn som idag fikk en datter, FRIDA, 48 cm og 3110g....nå ha Fanny også blitt "storesøster".........neste "storesøsken" ut er Gromgutten og Taxi :)

Oppdatert 11.februar 2008
Nytt albuesvar i dag, denne gangen er det Tiny som har fått A-fri....Moro at hun også er helfri....Da venter vi på avlesinga til neste frøken, og i løpet av 1,5 uke svaret på siste hund ut :)....meget lovende dette her!!

Oppdatert 8.februar 2008
Et albuesvar kom i dag, og det ble A-fri på Ronja. Da er også hun helfri...hurra!!  Flott statistikk fremdeles....bare resten igjen.

Oppdatert: 6.januar 2008
Så kom HD-svaret på Tiny, og ennå en kullsøster HD-fri, denne gang med A.....albuene lar vente på seg, så spennende er det :)

Oppdatert: 30.januar 2008
Da har hofteledds-resultatet på Ronja kommet, og det ble HD-fri  B.......hurra...veldig fornøyd med kullsnittet hittil :)

Oppdatert: 25.januar 2008

Så har Ronja vært i ilden, og øyelysningen idag viste samme resultat som de andre. Kjempebra.  Vi får håpe at dagens røntgensresultat vises seg på nett om ikke så lenge, og at resultatet  er bra....time will show.
Nå er det 3 igjen i kullet til røntgen, og de skal i ilden bare løpetida er ferdig....vi venter i spenning.

                                                                                     

 

                                                   
Oppdatert 2. januar 2008:

En flott start på det nye året.  3 nye AA-resultater registrert idag, også disse er frie. Nå håper vi det går like bra for resten :)
                                                    
Oppdatert 18.desember 2007:

Da er vi godt i gang med røntgen og øyelysning. Nå har 5 av 9 røntget og 6 av 9 øyelyst. Da er det bare å vente på avlesningen på røntgen, øyenlysningen taler for seg selv på tabellen under :) Nå får vi håpe at vi får bra resultater på resten etter jul også .
Tusen takk til våre flotte valpekjøpere som stiller opp, dere er bare best ..

Anne-Marit og Geir


                                                                                  

                                            

Oppdatert 26.november 2007:

Knertebo`s Look Who`s Popsy "Zola" m/ Amund Bromstad og Lena Sæter debuterte i de voksnes rekker i juniorklassen på Vikingskipet i helga....det resulterte i en flott 1.pris.....dog uplassert, men Zola syns det var moro, og det var full fart i ringen, hun var tilgjengelig og blir og da syns jeg mye er gjort.det er det viktigste. I tillegg ble hun øyelyst, og hun var FRI.

Stor gratulasjon fra oss her i Båstad

Oppdatert  13.november 2007:

Knertebo`s Look Who`s Tiny m/ Anita V. Randen og Knertebo`s Little Fantasy  "Taxi" m/ Camilla Frimann har idag bestått bronsemerkeprøven........

Stor gratulasjon fra stolt oppdretter.

Oppdatert 26/9-2007:

Knertebo`s Look Who`s Naughty "Aiko" m/ Lisbet Nyrud og Tore Poortman, samt Knertebo`s Look Who`s Walking m/ Kim Jaco Jørgensen klarte igår kveld bronsemerket i lydighet. Stor gratulasjon fra oss på Knertebo

Utstillings Tranås 16.september 2007 gav følgende resultater på L-kullet:
Knertebo`s Look Who`s Busy 1.2. HP
Knertebo`s Look WHo`s Tiny  1.3
Knertebo`s Look WHo`s Naughty  1.4
Knertebo`s Little Fantasy 2

Samme dag kunne Kristina med Knertebo`s Look Who`s Funny "Fanny" melde at de også fikk 1.pris på utstilling.

Ovennevnte hunder deltok i avlsklasse med mamma AD B BH LP1 LP2 KORAD RRP1 Knertebo`s Fancy.........vi ble tildelt HP og ble tilslutt Best in Show avlsklasse.
Tusen takk til alle for at dere ble igjen til finalen med L-kull-Knerteboern deres.

Utstilling Lilla Edet 4.august 2007 gav disse resultatene for L-barna i valpeklassen:

Knertebo`s Lübeck Lightning 1. HP BIR og 3.Best in Show
Knertebo`s Look WHo`s Busy  3
Knertebo`s Look Who`s Tiny  4


Valpeshow Årjäng Bk 8.juli 2007:

Knertebo`s Look Who`s Busy  BIR, BIG og Best in Show 5

Stor gratulasjon til alle fra alle på Knertebo
                                                                                                                          

Oppdatert 10/6-2007:
                    Knertebo`s Look Who`s Naughty, Aiko til Lisbeth og Tore ble BIM på valpeshow i dag. Dommer Mette Tufte

                                                

Stor gratulasjon fra alle oss på Knertebo, og spesielt fra mamma Fancy :)

Alle valpene solgt, nytt kull planlegges vinter/vår 2007-2008

Oppdatert : bilder 11/2-2007
Leveringsklare og klar til avreise, unntatt lille Tiny.

"Ronja"                            "Bizzie"
           Knertebo`s Look Who`s Busy                                                                       Knertebo`s Look Who`s Talking


"Taxi"                             "Aiko"
             Knertebo`s Little Fantasy                                                                        Knertebo`s Look Who`s Naughty


"Tiny"                     "Zola"
           Knertebo`s Look Who`s Tiny                                                                     Knertebo`s Look Who`s Popsy


"Chilli"                          "Freja"
        Knertebo`s Look Who`s Walking                                                                     Knertebo`s Lübeck Lightning


                                                              "Fanny"
                                                                       Knertebo`s Look Who`s Funny

Stemningsbilde av liten Knerteboer
        Første møte med ordentlig snø Vinter i Norge januar 2007

Oppdatert : bilder tirsdag  22/1-2007
Vekttabell oppdatert 20/1-07.

Valpene ble på fredag vaksinert og ID-merket, samt at de fikk pass og helseattest. Alle valpene har korrekt bitt og alle er forøvrig uten anmerkning. 
Samtlige valper ble øyelyst mandag på Oslo Dyreklinikk v/ Veterinær Torill Bergsjø. Alle øyelyst FRI
Anne-Marit

L-damene 7 uker lørdag 20/1-2007

"Ronja"                   "Bizzie"
                Tispe merket nakke                                                                                     Tispe merket rygg
        Knertebo`s Look Who`s Busy                                                                  Knertebo`s Look Who`s Talking
Eiere:Eva Grindal og Anne-Marit Traaholt                                                        Eiere: Lena og Jan E. Jørgensen
 


"Taxi"                        "Aiko" 
               Tispe merket halefestet                                                                            Tispe merket høyre lår
              Knertebo`s Little Fantasy                                                                   Knertebo`s Look Who`s Naughty
              Eier: Anne-Marit Traaholt                                                               Eiere: Lisbeth Nyrud og Tore Poortman
      Trenere: Camilla og Lars Erik Frimann
     

"Tiny"                    "Zola"
               Tispe merket venstre lår                                                                         Tispe merket høyre øre
           Knertebo`s Look Who`s Tiny                                                                Knertebo`s Look Who`s Popsy
            Eier: Anita V.Randen                                                                    Eiere: Lena Sæther og Amund Bromstad
                                                                                                                 

"Chilli"                        "Freja"
             Tispe merket venstre øre                                                                           Tispe merket begge øra
     Knertebo`s Look Who`s Walking                                                                   Knertebo`s Lübeck Lightning
           Eier: Kim Jaco Jørgensen                                                                              Ann og Erik Löwenhamn
                                                                                                                                   Kennel Bee and Tee`s
           

                                                          "Fanny"
                                                                                Tispe umerket
                                                                    Knertebo`s Look Who`s Funny
                                                              Eier: Kristina Hansson, kennel Crowhill`s

                                                                          

                                                                                    Vekttabell
Født:2/12-06 Far: Int.VdhCH ES`08 AD BH  IPO3 Schh3 Amigo vom Schwaiger Wappen
Merket   Mor: AB AD B BH LP1 LP2  KORAD RRP1 SL1 Knertebo`s Fancy

 

Kjønn Dag 1

Dag 3

Dag 5

1 uke

2 uker

3 uker 4 uker 5 uker 6 uker 7 uker 8 uker
Nakke Tispe 400g

500g

620g 800g 1100g 1460g 1860g 3000g 3900g 5500g 6000g
Rygg Tispe 400g

500g

580g 700g 1020g 1420g 1700g 2600g 3600g 4500g 6500g
Halefeste Tispe 420g

500g

580g 700g 1060g 1520g 1900g 2900g 3800g 5500g 6500g
Hø. lår Tispe 440g 500g 600g 740g 1000g 1300g 1700g 2900g 3800g 5500g 6500g
Ve. lår Tispe 400g 440g 540g 680g 1000g 1400g 1800g 2600g 3300g 4500g 5000g
Hø. øre Tispe 400g 480g 600g 780g 1100g 1560g 2100g 3200g 4000g 5500g 6000g
Ve. øre Tispe 380g 440g 520g 640g   940g  1200g 1620g 2600g 3400g 4500g 6000g
To ører Tispe 420g 500g 600g 720g 1080g 1520g 2100g 3200g 4000g 5000g 6500g
Umerket Tispe 380g 440g 560g 640g   980g 1200g 1640g 2400g 3400g 4000g 5000g
Umerket Hann 400g
380g
 
Hannen født med misdannelse på ene bakfoten. Døde av seg selv natt til dag 3, gått ned i vekt , diet ikke og fikk pusteproblemer før han var borte. Sendes til obduksjon.
 
Markkur: 30/12-06, 6/1-07, 20/1-07 og 27/1-07
Obduksjonsrapport mottatt. Legges ut på egen link med bilde av valpen når jeg får oversatt rapporten

 

                                                                                                                                                                  

Oppdatert: tirsdag  16/1-2007:
Damene 6 uker gamle

 "RONJA"                                     
            Tispe merket nakke                                                                                      Tispe merket rygg
    Knertebo`s Look Who`s Busy                                                                    Knertebo`s Look Who`s Talking


"TAXI"                                      
           Tispe merket halefestet                                                                            Tispe merket høyre lår
         Knertebo`s Little Fantasy                                                                    Knertebo`s Look Who`s Naughty


                                     "ZOLA"
          Tispe merket venstre lår                                                                           Tispe merket høyre øre
      Knertebo`s Look Who`s Tiny                                                                   Knertebo`s Look Who`s Popsy


 "CHILLI"                   "SKRULLA"
          Tispe merket venstre øre                                                                          Tispe merket begge øra
    Knertebo`s Look Who`s Walking                                                               Knertebo`s Lübeck Lightning


                                                              "FANNY"
                                                                                  Tispe umerket
                                                                   Knertebo`s Look Who`s Funny

Oppdatert: lørdag  13/1-2007:
Vekttabell oppdatert . Bilder kommer over helgen 
Anne-Marit

  2 av L-damene -nattbilde 11/1-2007

Oppdatert: søndag 7/1-2007:
Vekttabell oppdatert igår, bilder idag

Nå begynner det virkelig å bli fres her, og maten går ned på høykant. Fancy preger og setter de små på plass, og 
virker som om hun stortrives med oppgaven. Knerten er ikke kjempebegeistret, mens Nillan tror hun har valper.
Debbie er overlykkelig som tante, men Fancy har selv satt grensen for hvor mye Debbie og Nillan får ordne opp.
Idag begynte de med burtrening, så jeg regner med at denne natten blir det ikke mye søvn, hehehe. Da denne siden begynner å bli ganske tung å laste ned, skal jeg lage en side hvor jeg skal legge ut litt "action"-bilder. Linken kommer når siden er klar.
Anne-Marit

                                                   
             Tispe merket nakke                                                                                      Tispe merket rygg


                                                
            Tispe merket halefestet                                                                             Tispe merket høyre lår


                                                  
            Tispe merket venstre lår                                                                          Tispe merket høyre øre


                                              
           Tispe merket venstre øre                                                                       Tispe merket begge ørene
Til opplysning: hunden blunker pga blitzen


                                                            
                                                                                 Tispe umerket

                                                                                    Vekttabell
Født:2/12-06 Far: Int.VdhCH ES`08 AD BH  IPO3 Schh3 Amigo vom Schwaiger Wappen
Merket   Mor: AD AB B BH LP1 LP2  KORAD RRP1 SL1 Knertebo`s Fancy

 

Kjønn Dag 1

Dag 3

Dag 5

1 uke

2 uker

3 uker 4 uker 5 uker 6 uker 7 uker 8 uker
Nakke Tispe 400g

500g

620g 800g 1100g 1460g 1860g 3000g 3900g
Rygg Tispe 400g

500g

580g 700g 1020g 1420g 1700g 2600g 3600g
Halefeste Tispe 420g

500g

580g 700g 1060g 1520g 1900g 2900g 3800g
Hø. lår Tispe 440g 500g 600g 740g 1000g 1300g 1700g 2900g 3800g
Ve. lår Tispe 400g 440g 540g 680g 1000g 1400g 1800g 2600g 3300g
Hø. øre Tispe 400g 480g 600g 780g 1100g 1560g 2100g 3200g 4000g
Ve. øre Tispe 380g 440g 520g 640g   940g  1200g 1620g 2600g 3400g
To ører Tispe 420g 500g 600g 720g 1080g 1520g 2100g 3200g 4000g
Umerket Tispe 380g 440g 560g 640g   980g 1200g 1640g 2400g 3400g
Umerket Hann 400g
380g
 
Hannen født med misdannelse på ene bakfoten. Døde av seg selv natt til dag 3, gått ned i vekt , diet ikke og fikk pusteproblemer før han var borte. Sendes til obduksjon.
 
Markkur: 30/12-06, 6/1-07, 
Obduksjonsrapport mottatt. Legges ut på egen link med bilde av valpen når jeg får oversatt rapporten

 

Oppdatert: lørdag 2/1-2007
Dagens bilde

                                             
                                                                            Etter kveldsmaten

Oppdatert: lørdag 30/12-06      
Vekttabell oppdatert, bilder kommer senere idag   

                                
           Tispe merket rygg                                                                        Tispe merket nakke

                                      
         Tispe merket halefestet                                                                 Tispe merket høyre lår

                                      
          Tispe merket venstre lår                                                              Tispe merket høyre øre

                                        
         Tispe merket venstre øre                                                              Tispe merket begge øra

                                                           
                                                                                Tispe umerket
                                                                                                                              

VEKTTABELL

 
Født:2/12-06 Far: Int.VdhCH ES`08 AD BH  IPO3 Schh3 Amigo vom Schwaiger Wappen
Merket   Mor: B BH LP1 KORAD RRP1 Knertebo`s Fancy

 

Kjønn Dag 1

Dag 3

Dag 5

1 uke

2 uker

3 uker 4 uker 5 uker 6 uker 7 uker 8 uker
Nakke Tispe 400g

500g

620g 800g 1100g 1460g 1860g
Rygg Tispe 400g

500g

580g 700g 1020g 1420g 1700g
Halefeste Tispe 420g

500g

580g 700g 1060g 1520g 1900g
Hø. lår Tispe 440g 500g 600g 740g 1000g 1300g 1700g
Ve. lår Tispe 400g 440g 540g 680g 1000g 1400g 1800g
Hø. øre Tispe 400g 480g 600g 780g 1100g 1560g 2100g
Ve. øre Tispe 380g 440g 520g 640g   940g  1200g 1620g
To ører Tispe 420g 500g 600g 720g 1080g 1520g 2100g
Umerket Tispe 380g 440g 560g 640g   980g 1200g 1640g
Umerket Hann 400g
380g
 
Hannen født med misdannelse på ene bakfoten. Døde av seg selv natt til dag 3, gått ned i vekt , diet ikke og fikk pusteproblemer før han var borte. Sendes til obduksjon.
 
Markkur: 30/12-06, 

 

Oppdatert: mandag 25/12-06   
Den første grøten

               
                      Nammenammenam                                                        Smågriser i farta

          
                   Noen tilta helt......................                           Og noen ble i fatet lenger enn de andre   
 
     
             Mett og nett.............eller??                                            Og noen griser mer enn andre                                                                                                                 
                                                        
Oppdatert: Julaften 24/12-06

                                                  
                                                                  L-damene ønsker alle en riktig god jul

                                                                                                                           

Oppdatert: lørdag 23/12-06

Valpene er idag 3 uker gamle, og vekttabellen lenger ned på siden er oppdatert

           
                       Klar til litt action                                                          Myk og sprek, ingenting å si på det

   
                             Alle mot alle                                                                                   En mot en

 
         Begynner å bli sliten etter all bråkinga......................................men vi prøver litt til....................................


Moder`n tar kontrollen, og noen sovner på hylla..........og når alle er samlet slår mor og barn seg til ro..zzzzzzzzzz

Oppdatert: onsdag 20/12-06

DAGENS TRYNE - Tispe merket begge øra (sukk!!!!!)

                                         

Oppdatert: lørdag 16/12-06   
Valpene 2 uker gamle

            
                     Tispe merket begge øra                                                              Tispe merket halefestet 

        
                      Tispe merket høyre lår                                                               Tispe merket høyre øre

        
                           Tispe merket nakke                                                                 Tispe merket rygg

       
                             Tispe umerket                                                                  Tispe merket venstre lår

       
                      Tispe merket venstre øre                                  Og så ble vi trøtte etter fotografering og vektkontroll

       
                             Øverst i haugen                                                  Søstrene sisters har inntatt horisontalen

Mine favoritter??  Hmmmmmm, ikke lett, de er jo så små ennå, men det kribler litt ekstra for tispe merket begge øra og tispe umerket.
Uansett er vi veldig fornøyd med vektutviklinga, og at de alle sammen er i full fart. Noen har fått mer øyne enn andre, men den store verden vil de tidsnok møte.
Det er en livlig gjeng som mamma Fancy tar ekstremt godt vare på. Fancy har full kontroll og ligger i kassa sammen med sine barn og purker og sover. Hun styrer alt selv, og etter fullført stell legger hun seg på sofaen vår og sover til neste stell er inne..............hun er helt super, og deilig er det for oss som slipper å passe på hvert minutt. Sin mor Nillan opp av dage :) Vi gleder oss til fortsettelsen.

Anne-Marit og Geir

Oppdatert: onsdag 13/12-06
Bilder 1,5 uke gamle

                                    
          Noen sovner direkte etter mat                                                               Mens andre holder et jævli leven
                  (merket halefeste)                                                                                    (merket begge øra)

Oppdatert: lørdag  9/12-06
Vekttabell og bilder

      1 uke gamle     
       Noen slapper av litt mer enn andre                                                    Når maten serveres tar noe helt av !!!

Fancy slapper av  
            Fancy tar morsrollen alvorlig                                                        Og når barna sover, er det hennes tur

Oppdatert: torsdag morgen kl. 0315 , 8/12-2006    Noen bilder i natten:

 
                      Liten og kul                                                 Liten og mett                                          Liten og trøtt
        
                        Mor og barn                                           Liten og fotogen                                        Liten og deilig

Oppdatert: tirsdag 6/12-2006

Vekttabell dag 5 oppdatert, se lenger ned på siden

Oppdatert: tirsdag 5/12-2006

                                                        
                                                        Alle 9 damene sitter i puppen, her skal de ikke gå glipp av noe

Hannen er idag levert til obduksjon på Veterinærinstituttet i Oslo

Anne-Marit

Oppdatert: mandag 4/12-2006

Den lille førstefødte hannen døde inatt av seg selv. Han begynte å bli slappere i går ettermiddag, og han pustet dårligere og dårligere iløpet at natten, til slutt bare lå han der uten å røre seg med bare svak pust. Kl 03.25 var det slutt.At det var noe  
feil med ham vet vi jo pga foten, men tydeligvis var det noe mer. Han hadde også gått ned 20 gram siden fødsel, og sluttet å 
suge i går morges. Da han ble borte ble det ro i kullet. Han vil bli sendt til obuksjon.
Han døde som den han skulle hete: Knertebo`s Last man standing
Takk til Fancy som er en suveren mamma

 

VEKTTABELL

 
Født:2/12-06 Far: Int.VdhCH ES`08 AD BH  IPO3 Schh3 Amigo vom Schwaiger Wappen
Merket   Mor: B BH LP1 KORAD RRP1 Knertebo`s Fancy

 

Kjønn Dag 1

Dag 3

Dag 5

1 uke

2 uker

3 uker 4 uker 5 uker 6 uker 7 uker 8 uker
Nakke Tispe 400g

500g

620g 800g 1100g 1460g 1860g
Rygg Tispe 400g

500g

580g 700g 1020g 1420g 1700g
Halefeste Tispe 420g

500g

580g 700g 1060g 1520g 1900g
Hø. lår Tispe 440g 500g 600g 740g 1000g 1300g 1700g
Ve. lår Tispe 400g 440g 540g 680g 1000g 1400g 1800g
Hø. øre Tispe 400g 480g 600g 780g 1100g 1560g 2100g
Ve. øre Tispe 380g 440g 520g 640g   940g  1200g 1620g
To ører Tispe 420g 500g 600g 720g 1080g 1520g 2100g
Umerket Tispe 380g 440g 560g 640g   980g 1200g 1640g
Umerket Hann 400g
380g
 
Hannen født med misdannelse på ene bakfoten. Døde av seg selv natt til dag 3, gått ned i vekt , diet ikke og fikk pusteproblemer før han var borte. Sendes til obduksjon.
 
 
Anne-Marit

De aller første bildene: 2/12-2006
 
            Fancy har fått en sønn                 Her sitter han i puppen med en gang       Og plutselig var det kommet en til

        
     Så var det 5 som satt i puppen                Stolt mamma for første gang           Fancy passer på de små under teppet


                                                     
                                                       Og her er vi, 9 damer og en herre, Knertebo`s L-kull

9 tisper og 1 hann (Hannen er født med en defekt i ene poten. Han skal til utredning mandag, uvisst om han lever opp)

Ingen sporer, hvite flekker eller haleknekk. Samtlige direkte på puppen uten vegring , og Fancy har masse melk.

400g  Hann  født kl.12.50

400g  Tispe født kl.13.20  merket nakke

400g  Tispe født kl.14.45  merket rygg

420g  Tispe født kl.14.55  merket halefeste

440g  Tispe født kl.15.20  merket høyre lår

400g  Tispe født kl.15.40  merket venstre lår

400g  Tispe født kl.16.40  merket høyre øre

380g  Tispe født kl.16.55  merket venstre øre

420g  Tispe født kl.19.04  merket begge ørene

380g  Tispe født kl.19.15  umerket               Og den som var mest sliten før alt begynte var pappa Knerten-Bjarne, nå også bestefar "Nurte"

Lørdag 2/12-2006, klokken 14.55:

Fødselen er i gang, og hittil har det kommet 1 hann og 3 tisper
Kl 16.40 har det kommet 1 hann og 6 tisper
Kl 19.15 har det kommet 1 hann og 9 tisper

Oppdatering kommer fortløpende

Anne-Marit

Mandag 30/10-2006:

                    Fancy er drektig, valper ventes ca 6.desember 06.    

Idag var vi hos "onkel" Ragnar Thomassen på NVH, og han kunne konstatere at der var det valper. Vi kunne se ihvertfall 8 stk på ultralyden, så da får naturen bestemme hva som skjer videre her på Knertebo den nærmeste måneden.
Dette blir spennende, da Amigo ikke er brukt i Norge før .

Mer info. finnes nedover på siden.

Følgende parring er gjennomført med  forventet valping uke 49- 2006:

Kombinasjonen er ihht raseklubbens avlskriterier  


Far:
ZB-107833 Int.Ch Dt.VDH-Ch ES`08 AD BH ZTP IPO3 Amigo vom Schwaiger Wappen
(Multi.ch.Dt.Vdh-Ch BH AD ZTP FH2 IPO3 Mambo von der Crossener Ranch-AD BH ZTP IPO3 Unja vom Schwaiger Wappen)

HD-fri  AA-fri
ZTP IPO3 AD BH
Gekört bis 14.05.2008
Vize-EJS`04
Vize-KJS`04
Hessensieger`05
PL-Klubsieger`05
Unterfrankensieger`06
Westsachsensieger`06
Europasieger `08                                      http://www..vom-schwaiger-wappen.de/cms/


        

      


Mor:
N-20842/03 AB AD B BH LP1 LP2 KORAD RRP1 SL1 Knertebo`s Fancy
(N DKUch AD KORAD Bittebit`s Knerten-Bjarne-S DKuch AD B BH LP1 LP2 KORAD RSP2 Bittebit`s Nillan Daddy`s Dream)

HD-fri  AA-fri  Øyelyst fri
BH B LP1 KORAD RRP1
Godkjent ferdselsprøve og begynnerprøve B innen RIK-programmet
Lydnadsdiplom-LP1 i Sverige, starter klasse 2
Godkjent apellklass i sök
Godkjent RRP1 med opprykk til RRP2
MH, Godkjent funksjonsanalyse m/max på jakt og gripende
KORAD 197p
Utstilt med 1.pris og vinner av bruksklasse i Sverige  
Kommer fra helfritt kull på ledd , 4 i kullet
3 stk godkjent FA , alle m/max på jakt og gripende
3 stk KORAD i Sverige
Fancy kommer fra en kombinasjon som tilfredsstiller raseklubbens avlskriterier 

        

       
     

Ved  interesse kontakt oss på tlf: 00 47 69 82 86 70 / 00 47 93 45 63 74 event svensk mobil 00 46 768 494755